Creațiile Noastre


Raclette
Arkenzeller
Trappista
Tilsit
Aysa

Brâzeturi maturate produse în România cu tehnologii și rețete Elvețiene.

Maturarea brânzei


Brânzeturile sunt ținute la maturat de la opt săptămâni în sus pentru un gust bogat și plin

Procesul de maturare este automatizat și realizat fără intervenție umană, de către robotul programat.

Povestea Arkäse


Produs în județul Covasna doar din ingrediente naturale 100% lapte de vacă din ferma noastră

Suntem o mână de oameni cu o pasiune pentru a crea mâncare sănătoasă și de calitate.

  • Raclette
    Raclette
  • Trappista
    Trappista
  • Arkenzeller
    Arken
    zeller
  • Tilsit
    Tilsit

Agenții noștri inteligenți


Raclette - rețete pentru a găti cu brănzeturile noastre
Arkenzeller - istoria și știința brânzei maturate
Trappista - viața și alimentația sănătoasă
Tilsit - văcuțele noastre și laptele lor

Discută cu noi, click pe imagini!





Lactoză în brânză

Brânza maturată oferă o serie de beneficii nutritive

Cum se consumă?

Consumul corect a brânzei maturate

Mirosul brânzei

De ce are un miros specific brânza maturată?